maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kaksi viikkoa häihin

On ollut aivan jumalattomasti töitä leipätyössä, ja siksi häiden valmistelut ovat pitkälti langenneet morsiamen harteille. Mutkia ei ole tullut matkaan ja kuusinkertaisten laskelmienkin mukaan rahat pitäisivät riittää. Saattaa jopa jäädä hieman ylikin, mutta se on ihan varovainen arvio.

Puoliso teki meille hienon lukujärjestyksen viimeiselle kahdelle viikolle. Joka päivälle on pikkuhommia. Kun jakaa tarpeeksi pitkälle aikavälille, niin työtaakka ei tunnu niin pahalta. Oma projektini on ollut tässä häävieraita varten tehty "elokuva" siksi aikaa kun odottelevat meitä takaisin hääkuvauksesta. Kävimme digitoimassa vanhoja kaitafilmejä, sekä VHS-kasetteja. Olen kahden päivän aikana käynyt läpi satoja valokuvia ja skannannut kymmeniä filkkaa varten. Olen hiukan innoissanikin tästä esikoisohjauksestani. Toivottavasti onnistun availemaan hieman kyynelkanavia.

Hääkakkumme koeosio tuli maistettavaksi. Pidimme kovastikin mango-sitruskakustamme, mutta hieman vaati kosteutta ja makua lisää. En nyt suorilta muista tietenkään kakuntekijää ja morsiankin lähti asioille, mutta lupaan laittaa kakun kuvineen tänne.

Häätilan (Submarina) kanssa on ollut kaikenlaista vänkäämistä, samoin kuin sormusfirman kanssa, mutta kirjoitan niistä vasta sen jälkeen, kun laskut on maksettu. Kihisen sisältä ja on vaikea pysytellä vielä hiljaa, mutta haluan nyt ensin hoitaa asian pois alta ja sitten on palautteen aika.

Paikkakortit on printattu ja koristeltu, hääauton koristeet ovat valmiina koristelua varten ja tänään pääsemme tekemään koekattauksen. Toivottavasti häätilan rouvan kanssa kaikki sujuu tänään mallikkaasti.

Lisäksi hääkuvaaja tulee palaveeraamaan illalla. Työntäyteisiä hetkiä luvassa. Noh, viikko vielä palkkatyötä ja hääloma alkaa.

1 kommentti:

  1. Aivan mahtava blogi! Luin läpi kaikki :) Meillä on sama juhlapaikka. Olemme myös törmänneet tuohon vänkäämiseen... Palan halusta kuulla loputkin.

    VastaaPoista