lauantai 29. kesäkuuta 2013

Tanssikurssi

Koska olemme molemmat puujalkoja, ajattelimme että intensiivinen häätanssikurssi auttaisi korjaamaan pahimmat outoudet. Olen viimeksi tanssinut ala-astehitaita, jos ei mukaan lasketa muutamaa vierailua yökerhon tanssilattialla Scooterin tahdissa. Kolmen sekunnin hakemisen jälkeen löysimme Tanssistudio Centron, josta 2x2,5h intensiivikurssi irtosi 80 eurolla. Studio sijaitsee osoitteessa Pitkämäenkatu 6. Tanssiopettajina meillä oli hyvinkin ulospäinsuuntautunut ja hauska opettajakaksikko, joka ihan kädestäpitäen korjasi pahimmat mokat. Häpeän voi unohtaa tanssikurssille mennessä siksi, että jokaikinen muukin on siellä puujalka ja ovat tulleet paikalle ihan samasta syystä.

Kurssilla opetettiin kaksi tanssia, valssi ja foxtrot. Huomasimme valssin kolmen tahdin vaappumisen meille ominaiseksi, kun taas molemmat vierastivat foxia. Varsinkin foxin luonnoton 360 asteen käännös oikeaan on molempien mielestä täysin käsittämätön, vaikka jollain ihmeen kaupalla opin sen kymmeneksi minuutiksi ja sitten unohdinkin jo taitoni. Tanssi ei ole niitä polkupyöräjuttuja (tiädättek, "ku kerran oppii, ni...").

Suosittelen tanssikurssia kyllä, sukulaiset ovat ainakin meilläpäin innokkaita lavatanssijoita, joten häissä(mme) parkettia on vaikea vältellä.

Tuleva frouva läksi tänään polttareihinsa. Taidan lähteä katselemaan yöelämää. Pojat ovat jo tulossa saunomaan. Kutsuivat itsensä tuolla sosiaalisessa mediassa itsensä tänne.

1 kommentti:

  1. Me käytiin myös Tanssistudio centrossa valssiopissa ja se kyllä kannatti. Osaavaa ja rentoa väkeä nuo Centron opettajat.

    VastaaPoista