perjantai 19. heinäkuuta 2013

Noin viikko H-hetkeen

Olemme nyt palaveeranneet hääkuvaajan kanssa, joka oli kaikin puolin antoisaa. Olimme suunnitelleet, että vieraskirjaa varten vieraat ottavat lainatulla polaroid-kameralla kuvia ja liittävät tekstin viereen. Kauhistuin kuitenkin hinnasta, sillä 2x10 kuvan filmi maksoi yli 35€. Kuvaajamme ehdotti, että kuvaa vieraat järjestyksessä, ruokailun aikana printtaa ja liimailee niitä vieraskirjaan ja laittaa kirjan kiertoon pöytiin, kun on valmista. Mitä palvelua! Kuvaaja kertoi niksejä, kikkoja ja vinkkejä. Näytti kuvia muista häistä ja kertoi ideoita hääkuvaan. Myös sateen varalle on suunnitelma B. Hyvä häävalokuvaaja on kyllä kullan arvoinen.

Kuten joskus aikaisemmin kerroin, palkkasimme itse kokit ja tarjoiluhenkilökunnan. Suurin syy tähän oli tietysti säästö, mutta myös se, voimme itse määrätä menun ja mitä raaka-aineet ovat. Toinen syy on luottamus. Kun itse työskentelee ravintola-alalla ja tuttavien häissä on nähnyt miten ontuvaa pitopalvelun tarjoilu voi olla, niin kynnys maksaa vahingossa huonosta on todella korkea. Nyt tunnen tarjoilijani ja tiedän heidän olevan alan kärkeä, joten voin huoletta nauttia juhlastamme. Olen tulevan vaimoni kanssa jopa neuroottisen tarkka siitä, että kaiken pitää mennä niin kuin pitää. Ja odottavathan häävieraatkin ravintola-alan ihmisten häiltä jotain maagista. Ja sitä haluamme myös antaa.
Tarjoilijamme tänään palaveeraamassa. Vein itse koiran lenkille siksi aikaa, kun morsiameni sopi käytännön asioita. Drinkkipuolella enemmän vaikuttava tarjoilijamme ehdotti myös isiemme välille eräänlaista drinkkisotaa, jonka tuomarina me toimimme. Pisteitä jaetaan maun lisäksi myös viihdyttävyydestä ja tekniikasta.

Ai niin, se kakkufirma. Sympaattinen kakkutehtailijamme on Kaukkupuoti MariAnnika. Ja alla linkki koekakkuumme:

Koekakku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti