maanantai 22. heinäkuuta 2013

Sunnarit

Vietimme mukavan Sunnuntain ystävien seurassa. Bestman, kaasot ja muutama sukulainen tulivat visiteeraamaan ja keskustelemaan häistä. Grillasimme sisäfilettä ja savustimme lohta, söimme porukalla jäätelöä ja nauroimme. Suurin osa porukasta oli vielä lievässä kankkusessa, joten sitä naurua riitti. Morsian ja morsiamen äiti saivat lisäksi kynsitehtailua bestmanin vaimolta.

Ruokailun jälkeen kävimme läpi aikataulua läpi. Kuka hakee kenetkin, kuka hakee kakun ja mitä tehdään kirkossa ja sen jälkeen. Serkkuni, joka on tottunut puhumaan, toimii seremoniamestarina. Tehtäviin kuului ohjeistamista ja esittelyä. En haluaisi rasittaa ihmisiä liikaa ja vähän tuntui, että serkulla on vähän kädet täynnä välillä, mutta homma helpottuu iltaa kohden.

Olen tämän päivän aikana väsäillyt kiitospuhetta porukalle samalla kun morsian väsää vieraille macaroneja. Olen myös tottunut puhuja, joten en oikeastaan jännitä sitä ja varsinkin kun yleisö on kaikki tuttuja. Lähinnä täytyy muistaa kiittää kaikkia asianomaisia.

Huomenna jalkahoitoon, hakemaan limppareita ja morsiamen koru kiillotuksesta.

Oltiin viikonloppuna ystävän valmistujaisjuhlissa. Siellä oli viikkoa aikaisemmin naimisiin mennyt pari. Heillä oli ulosmenomusiikkina Champions Leaguen tunnussävel. Kade!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti