Yleensähän se on niin, että alkupalapöytä on kuningas ja lämmin pöytä pakollinen paha, mutta nyt lämpimät menivät vähintään rinnalle ja ohi, sillä siitä hirvenpaistista puhuttiin ja paljon. Porterissa marinoitu liha suli suuhun. Olemme tässä viime päivät seuranneet häiden jälkeistä sosiaalista mediaa ja ruoka on ollut iso osa puhetta. Kommentteja:
"En ole koskaan syönyt näin hyvää ruokaa"
"Parhaat hääruoat, mitä olen ikinä syönyt"
"Jokirapucaesar oli taivaallista"
"Tosta hirvestä sitten puhutaan vielä!"
Ja niin edelleen.
Onnistuneista häistä ei muisteta, että millaiset sisustuskivet oltiin ostettu senkille, vaan ruoka, juoma ja musiikki. Neuvosta kannattaa ottaa vaarin. Keskittykää niihin. Lisäksi tekemällä itse ruokareissut ja palkkaamalla henkilökunnan, säästimme ison pennin. Saimme normaalisti 50-60€/vieras maksavan loistomenun murto-osalla tuosta summasta. Ja henkilökunnan mukaan. Ja vinkki numero kaksi: Itse hankkimalla henkilökunnan, voi kuluja saada kotitalousvähennyksiin.
EDIT:
Olemme kuulleet kauhutarinoita hääkuvaajista, jotka vetkuttelevat kuukausitolkulla kuvien kanssa. Hääkuvaajamme puhui, että voisi keskiviikoksi saada valmiiksi kuvat. No saimme muokatun häägallerian nettiin tänään aamulla ja nyt äsken kuvaaja toi muistitikun lapaseen, jossa oli kaikki n 600 kuvaa. Ei tähän pysty kukaan muu kuin JS Disain.
Tästä johtuen, laitan alle kattauksista ja ruoista lisää kuvia. Ethän kopsaa, jookosta?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti