torstai 29. maaliskuuta 2012

Drinkillä

Olemme molemmat työmme puolesta tekemisissä juomapuolen kanssa, joten silloin tällöin naimisiin menevät ystäväpariskunnat tai kuusikymmentä täyttänyt Isäni pyytää meitä loihtimaan simppeliä ja hyvää boolia juhliin. Tällä kertaa kävimme eräässä Jokirannan ruokaa tarjoavassa ravintolassa tekemässä boolitestausta drinkin muodossa. Enemmän drinkeistä innostunut puolisoni otti ohjat käsiin suunnittelusta, kun taas minä päädyin sulhasen kanssa juomaan pari olutta. Muistaakseni drinkin piti olla oranssi tai sen suuntainen. En muista mitä siinä oli, mutta muistaakseni kommentoin, että se maistui kelkalta (vodka kurant, passoa, appelsiinimehu), mutta kelkka se ei kuitenkaan ollut. Mutta muistan toki, että mitä olutta otin, mitä se maksoi, oliko millainen vaahtokukka ja minkälaisesta lasista se tarjoiltiin.

Juuri tämänkaltaisten tapausten takia sulhasen ja bestmanin tehtäviä ovat sellaiset kuin olutlastin hakeminen Tallinnasta, hääauton etsintä ja budjetin pitäminen hallinnassa. Kaikki, mitkä liittyvät väriteemallisiin drinkkeihin ja askarteluun ovat yhtä pitkää ajatuskatkosta ja arvailua. Voisin vaikka lyödä vetoa, että minulle on kerrottu meidänkin häiden väriteema, mutta pystyn korkeintaan valistuneeseen arvaukseen. Lime?

5 kommenttia:

 1. Juuri kommentoin erääseen toiseen tulevan sulhasen pitämään blogiin, että vaikka hääkuvaajana seuraan paljon hääblogeja, niin en ole aiemmin törmännyt yhteenkään sulhasen kirjoittamaan. Ja nyt sitten ihan sattumalta heti perään törmään sinun blogiisi. Piti laittaa tääkin seurantaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä uusi trendi on alkanut ja me ollaan sen pioneereja...

   Poista
 2. Kiitos, kiitos. Lupaan yrittää pysyä aktiivisena kirjoittamisen suhteen.

  VastaaPoista
 3. Ahaa, en olekaan yksin! Lukuisin tekstisi juuri lävitse. Mielenkiintoinen alku blogille. Mekin teimme ensimmäiset valmistelut (juhlapaikka, kirkko) jo viime keväänä, siis puolitoista vuotta ennen häitämme. Hienoa että olet lähtenyt bloggaamisessa aikaisin liikkeelle!

  VastaaPoista
 4. Hieno, lisää miehiä vaan hääblogiporukkaan. :) Pitänee vihjaista myös omalle sulholle.

  VastaaPoista