tiistai 25. kesäkuuta 2013

Polttarit!

Laskujeni mukaan sinä viikonloppuna se ei AINAKAAN ole. Menin pahaa-aavistamattomana töihin pitämään koulutusta, ja kun ovet aukesivat, koko polttarikonkkaronkka oli paikalla. Noin tunnin hiillostuksen aikana kyseenalaistiin ammattitaitoni ja nautimme samalla koulutusjuomia (olutta). Vaihdoin rennompaa päälle ja matkasimme henkilöautoilla naapurikunnan rajalle huvittelutarkoitukseen tarkoitetulle mökille. Ensitöikseni sain tehtäväksi "rillata" jätkille ribsejä. Nautiskelimme kauniista kesäillasta ja siirryimme sisätiloihin, jossa tehtävät jatkuivat. Sain eteeni rivistön laseja, joissa oli olueksi tunnistettavaa nestettä. Tehtäväni oli tunnistaa oluet ja selittää aiheeseen vähemmän tutustuneille, että miksi päädyin niihin ratkaisuihin mitä tein. Menestyin mielestäni melko hyvin. Ilta jatkui aamuun, ja joka jatkui unten merkeissä aamupalalle asti, joka oli mallia pekoni.

Aamiaisen jälkeen minut puettiin formulakuskiksi (haalarit olivat 80-luvulta!). Siirryimme taksilla Turkuun, jossa pelasimme minigolfia ja kävimme syömässä rullakebet. Matka siinsi siihen baariin jossa morsiameni oli töissä aikoinaan ja jossa häntä pyysin ulos (kesken työvuoron). Menimme kaupungin hengen mukaisesti jokilaivoille, jossa sain uuden tehtävän. Minun tuli kävellä vastapäiselle rannalle korokkeelle ja juhlia GP-voittoa kuohuviinipullon kera. Spektaakkeli oli jokiyleisön mielestä menestys ja sain arvoiseni aplodit.

Ilta jatkui rantamökillä, jossa saunoimme, pelasimme jalkapalloa, biljardia, pöytälätkää, puhuimme menneistä, tulleista, halattiin, tunteiltiin ja sovimme reissuja. Oli kyllä melkoisen mahtavaa.

1 kommentti:

  1. Onnistuneet polttarit ovat aivan parhaita!!
    Kuulostavat todella hauskoilta ja rennoilta polttareilta ja että kaikilla oli kivaa...

    VastaaPoista