maanantai 12. marraskuuta 2012

Save The Date -kutsut

Päädyimme siis nykytrendin mukaisesti lähettämään nk. Save The Date-kutsut, joissa yksinkertaisesti pyydetään ihmisiä varaamaan kalenteristaan päivä meidän häille. Syynä tähän on esimerkiksi se, että hääpäivämme on yksi vuoden suosituimmista ja haluamme kaikki kutsutut tietysti paikalle. Tapana on, että ko. preivit lähetetään noin puoli vuotta ennen.

Pohdimme korttivaihtoehtoja esimerkiksi Häät-lehden mukana tulleesta korttivihosta ja Internetistä, mutta eilen Isänpäivän päivällisellä Isäni ehdotti budjetimpaa ratkaisua. Hänellä on työpaikallaan laadukas värilaser, jossa voi printata kartonkia ja lisäksi hänellä on leikkuri, jolla saa laserintarkat 90 asteen kulmat. Askartelua vaatii, mutta työn jäljestä ei voi syyttää kuin itseään. Jos läpyskät miellyttävät silmää, niin miksei hoitaisi sitten koko printtimateriaalia (varsinaiset kutsut, paikkakortit, menu, ohjelma) samalla menetelmällä. Vajaavaisella taiteellisella silmällä kun olen luotu, niin ajattelin surutta kopioida mallin jostain vastaavasta ja hoidella päätöserä kotiin jollain ilmaisella taitto-ohjelmalla. Ja eikun hiirikäsi huutamaan! Lupaan kuvan valmiista Save The Date-kortista tänne.

2 kommenttia:

  1. Ja vinkkinä vielä se, että save the datet on todella kätevät lähettää samassa kuoressa joulukorttien kanssa, ja tokihan ne kannattaa sit postittaa edullisemmalla joulupostimerkillä Postin punaisessa joulukuoressa ;)

    VastaaPoista
  2. No toihan on täydellinen :D Täytyy alkaa pitää kiirettä suunnittelun kanssa!

    VastaaPoista