perjantai 23. marraskuuta 2012

Häävalokuvaaja


Häävalokuvaajamme löytyi tuttavapiiristä, sillä Jere (JS Disain)on kuvannut useiden tuttaviemme häitä ja jälki miellyttää silmää. Luottamusta lisää myös se, että hän on myös kiekkomiehiä ja joukkueemme tämän hetken maalikuningas. Alustava buukkaus tehtiin jo viime häämessuilla Turussa, mutta vahvistin äskettäin, että saan mainita hänet tässä blogissa. On tämä kuitenkin hyvää mainosta, sillä blogin mitättömästä mainostamisesta huolimatta näitä sivuja on luettu tammikuun jälkeen jo yli 4500 kertaa! Hämmästyttävää, että joku jaksaa lukea.

Emme ole sen kummemmin ajatelleet vielä, minkälaiset hääkuvat haluamme, mutta Linnanfältissä kävellessämme ajattelimme, että Turun Linna voisi olla kaunis tausta ja kirkon jälkeen sinne ei ole edes paha matka. Alkutaipaleella näin valokuvia, jossa oli sellaista film noir / 20-luvun hollywood / fredastairemaista henkeä, mutta tässä taistossa kotikaupunki taustana vie kyllä voiton. Häävalokuva ei soisi olla liian ajan henkeen, kun sitä pitäisi ihastella vielä kymmenien vuosien päästäkin.

------

Meille tuli koiranpentu vajaa viikko takaperin. Hänen nimensä on Milla. Milla on kymmenen viikkoinen seropi ja kuvassa hänellä on päällään Äitini tekemä kirpparilöytö. On sen verran pieni vielä, että palelee aika herkästi ulkona.

3 kommenttia:

 1. Meillä kanssa häävalokuvaajan metsästys käynnissä. Pitää vähän randomilla ottaa, kun kuvaajaa jonka olisimme halunneet, emme viitsi ihan Helsingistä Kemiin raahata, voisi jo kilometrikorvaukset olla melkoiset.. ;)

  Niin, ja meillä täällä 12 vkonen amerikanvesispanielin koiranpentu! Tällä tosin niin paksu turkki, ettei ulkona palele.

  Liityin lukijaksesi ja jään seurailemaan häävalmistelujanne..

  -Sartsu

  VastaaPoista
 2. Meillä on käynyt hirvittävä tuuri sen suhteen, että lähes kaikki löytyy lähipiiristä. Yhteensä lähes 25 vuotta ravintola-alaa luo onneksi suhteita. Ja aina joku tuntee jonkun.

  VastaaPoista
 3. Allekirjoittaneella on vielä muutama viikonloppu hääkuvausta ajatellen vapaana. Dokumentaarista kuvausta olen tehnyt vuodesta 2007 lähtien. Jos vielä etsit kuvaajaa, ota yhteyttä nopeasti.

  VastaaPoista