torstai 12. heinäkuuta 2012

Sinne se sitten meni

Niin. Olen lomaleski. Kesäloma alkoi viime sunnuntaina ja jatkuu ensi viikon sunnuntaihin. Morsiameni kyseli viime viikolla halukkuuttani lähteä äkkilähdöllä johonkin rantalomakohteeseen, mutta kieltäydyin vedoten lähinnä siihen, että voin maata edullisemmin kotona. Minua eivät siis rantalomakohteet huvita. Sen sijaan ehdotin visiittiä vaikkapa Berliiniin, mutta tulevan vaimoni mukaan siitä on lepo kaukana ainakin minun kanssani. Hän puhuu todennäköisesti totta, sillä liki neuroottinen pakkomielteeni toiminnallisiin lomanviettoihin on saanut jo kaupungissa maineen.

Morsian lähti kuitenkin torstaiaamuna varhain Välimeren aurinkoon äitinsä ja veljensä kanssa, kun minä taasen jäin tänne pitämään asuntoa pystyssä. Asunnosta tosin tehtiin kauppakirjat eilen, joten tämä on enää kolmisen viikkoa meidän asuntomme ja sitten pitää mennä vuokralle, koska yhteinen unelma-asuntomme on vielä löytämättä.

Vuorotyöstäni johtuen näen ystäviäni lasillisten merkeissä melko harvoin, joten tämnä viikonloppu tulee olemaan harvinaista herkkua. Menemme huomenna (perjantaina) ajelemaan mikroautoilla, pelaamme meillä vähän pessiä ja käymme oluella. Lauantaina grillaamme rimpsuluita, pelaamme vähän lisää ja pidämme hauskaa. Hupi loppuu sunnuntaina kun suurimmalla osalla on maanantaina paluu arkeen. Itselläni jatkuu loma, mutta minulla on myös tässä alla vuoden projekti alkanut, että pääsisin nk. hääyökuntoon.

Oli kesäkuussa parit polttaritkin. Ensimmäiset vietettiin puolijoukkueteltassa ja saunottiin merenrannalla. Toisissa mäkiautoiltiin ja hypättiin laskuvarjolla, illemmalla saunottiin ja pidettiin hauskaa. Molemmat todella rentouttavia kokemuksia. Sitten olikin juhannus ja olimme veneen kanssa Houtskärissä kaksi yötä. Kolme viikonloppua meni siis melko kosteasti ja näkyi kanssa vyötäröllä päättymättömän tuntuisena turvotuksena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti