perjantai 26. huhtikuuta 2013

Varovaista häämatkasuunnittelua

Varsinaiset hääsuunnitelmat eivät ole edistyneet oikeastaan mihinkään. Ostimme valkoisia servettejä, sekä AitoKullan kultasepän kanssa käännellään ja väännellään lähinnä oman sormukseni materiaaleista. Meillä on aika tarkka budjetti sormuksiin, mikä tietysti ylittyy jonkin verran. Morsiamen sormuksen ajattelimme pitää ehdotuksen mukaisena, koska säästöt vähentämällä timantteja tai kaventamalla rinkulaa ovat melko kosmeettisia. Omassa sormuksessamme voimme vaihtaa hieman metallia, jolloin kokonaishinta huokenee. Morsiamen sormustahan kaikki katsovat.

Eilen sysäsimme hääsuunnitelmat kuitenkin sivuun ja aloimme pohtimaan häämatkaa. Meillä on se suurin haave ollut päästä matkalle, joka kulkisi Helsingistä New Yorkiin, jossa viettäisimme viikon ja tämän jälkeen suuntaisimme nokkamme kohti Barbadosta viikoksi. Paluu kulkisi jenkkien kautta Suomeen lyhyen pysähdyksen kera. Olemme vielä varovaisia puhumaan, että pääsemmekö matkaan kun tuntuu tällä hetkellä siltä että kaikki koossa olevat rahat menevät häihin. Toiveena olisi, että häälahjarahat riittäisivät vähintään lentoihin, loput raapisimme selkänahasta eläisimme kuin olisimme taas opiskelijoita. Halpaahan reissusta ei tule, mutta emme haluaisi kuitenkaan tehdä häämatkan suhteen kompromisseja. Mentäisiin sinne minne halutaan, vaikka sitten odottaisi hiukan, kuin että mentäisiin Kanarialle.

Joka tapauksessa emme aio lähteä Karibialle ennen vuodenvaihdetta, koska alueella on hurrikaanikausi. Kausi loppuu marraskuun lopulla ja sen jälkeen Nykissäkin alkaa sesonki, joten hotellien hinnat pompsahtavat. Itse ajattelin järkevimmäksi ajankohdaksi maaliskuuta, jolloin järkevän hintaisia huoneita on pilvin pimein. Olen itse ollut ennen Nykissä ja olin juuri maaliskuussa. Lentojen hinnoissa ei juurikaan eroja ollut.

Hyvältähän kaikki oikeastaan näyttää, seuraavaksi alan jännittämään polttareita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti