Kokkikaksikko laskeutui residenssiimme ja palaveerattiin tunnin verran hääruoista. Morsiamellani oli jonkinlainen aihio menusta, jossa perinteisesti panostetaan hyviin alkuruokiin. Neuvottelimme työmäärästä, koska ollaan paikalla ja mitä tehdään mihinkin aikaan. Koska kysymyksessä on kaksi hyvää tuttua, palkkiostakin neuvotellaan vasta kun työsarka on ohi. Oikeastaan mitään maailmaa mullistavaa emme keskustelleet, vaan varmisteltiin ja lyötiin lukkoon asioita. Tärkeä tieto oli myös se, että molemmat osallistuvat myös muuhun tarjoiluun minkä kokkailultaan ehtivät, mikä poistaa suurin piirtein yhden palkattavan tarjoilijan valikoimasta. Eli meillä on 80 asiakasta kohden:
2 x Kokki
1 x Tilan omistajan tarjoama tarjoilija
2 x Tarjoilija / Baarimikko
Oikeastaan muuta tässä ei olekaan tehty, tuleva rouva osti hääpopot ja itse menen taisteluparini kanssa maanantaina sovittamaan omaa pukua. Vajaa 4kk häihin, eikä edes jänskätä.
Kevättä ilmassa...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti