tiistai 12. helmikuuta 2013

Häälahjoista ja häämessuista

Save The Date-kutsut olivat saapuneet vastaanottajille ja osa kiittelikin jo saamistaan kutsuista. Näin puolisen vuotta vielä kun on häihin, saimme ensimmäiset kyselyt jo häälahjatoiveista ja ehdotuksena tulikin jo perintöposliiniastiat. Meillä on kaapissa jo yksi 16 hengen setti Myrna-sarjaa, joten päätimme jo kohteliaasti kieltäytyä toisista hyllyntäyttäjistä. Lisäksi kun kummatkin työskentelemme ravintola-alalla, olemme keittiö- ja tarjoilutavarastamme hyvinkin tarkkoja. Haluamme itsekkäästi rahaa.

Kuten tässä on jo todettu, toteutamme häämme ilman laina- tai lahjarahaa, joten jokainen euro lasketaan ja tässä vaiheessa olemme jo huomanneet, että tiukille menee. Unelmahäämatkamme, eli viikon matka New Yorkiin ja toinen viikko perään Barbadoksella saattaa siirtyä hamaan tulevaisuuteen (matka on kuitenkin edullisempi kuin luulisi). Rahaa tulee toki hieman takaisin päin esimerkiksi hääpuvusta ja osasta häärekvisiittaa, mutta tiukilla ollaan silti. Tiedämme, että osa vieraista vierastaa kylmän käteisen luovuttamista kaltaiselleni hulttiolle, joten aikovat väkisin ostaa meille jonkinlaisen koristemaljan. Heitä varten on lyhyt ja ytimekäs lahjalista, jonka sisältö koostuu haluamistamme keittiötarvikkeista, joiden merkki ja malli on tietty.

Puolisoni kävi vierailemassa häämessuilla ja tuliaisina tuli läjä kuponkeja. Sormukset, paikat ja puvut ovat kutakuinkin paketissa, joten kävivät katselemassa ideoita hääkuviin ja moikkailemassa Häät-lehden henkilökuntaa, joiden nettisivuille tämäkin kirjoitus ilmestyy. Omaksi hämmästyksekseni eräs kirjoitukseni oli päätynyt yhteistyökumppaneille tarkoitettuun esitteeseen, joita jaettiin messuilla. Huvittavinta oli, että tuleva vaimo luki kirjoituksen ensimmäisen kerran hieman kämmen kasvojen edessä ja mumisi:"Etsä voi tällasta..."

Jokainen tyylillään.

PS. Kiitos Häät-lehdelle ystävänpäiväkortista! Tipahti luukusta juuri, kun olin kirjoittamassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti