keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kutsuasia edistyy. Polttarit tavallaan myös.

Pitkä tauko kirjoittelussa, mutta en viitsi myöskään kirjoittaa päivityksiä, joiden sisältö on käytännössä NOLLA. Saimme vihdoin päivitettyä osoiterekisterimme ja seuraavaksi pitäisi varmaan noutaa nippu kirjekuoria ja käydä isäni firmassa printtaamassa läjä Save-The-Date -kutsuja. Frouva ja kaasot varmasti sitten tuunaavat kirjeet jollain kimaltelevilla tarroilla ja röyhelöillä. Yritetään saada ensimmäinen aalto kutsuja liikkeelle parin viikon sisään ja jonkinlainen otos tännekin kirjeistä ihasteltavaksi tai vihasteltavaksi. Kutsuja lähtee matkaan 48-50, laskin kyllä kutsujen määrän, mutta unohdin luvun noin viidessä minuutissa. Vieraita on tulossa noin 80. Siis siinä tapauksessa, että kukaan ei uskalla kieltäytyä. Katsotaan nyt, että mitä tehdään varsinaisten kutsujen kanssa. Touhutaanko itse vai tilataanko. Itse printtaisin, koska olen pihi.

Sain väkerrettyä bestmania varten listan miehistä, jotka pyydetään polttareihin. Puolisoni kyseli, että haluaisinko kutsua hänen kavereidensa miehiä / sukulaisia / sukulaisten siippoja, mutta päädyin siihen, että haluan paikalle vain ystäväni. Syitä on monia tietysti, mutta tiedän mitä polttareiden järjestäminen on, ja hankalimmat ovat aina ne, jotka eivät ole välttämättä niin läheisiä sulhasen kanssa. Ovat tarkempia rahan suhteen (lue liian tarkkoja) ja edellä mainitun syyn takia myös jarruttavat ehdotuksia (lue torppaavat), vaikka eivät suoranaisesti sitä ääneen sanokaan. Lisäksi listalle oli tarjolla pari leidiä, mutta nekin jäivät pois ja oikeastaan vain siitä syystä, että haluan paikalle vain miehiä. Itsekästä? On. Mun juhlat. Lisäsin taulukkoon myös erityistoiveita, mitä polttareiltani toivon. Ne ovat:

Urheilua ja mittelöitä
Mökkeilyä ja saunomista
Polttarit kestävät kaksi päivää
Ei trikoopukuja

Oliko siinä liikaa ohjeistusta? En halua kuulostaa siltä, että antaisin suoraa ohjelmaa kouraan.

PS. Kiitos Jennille haasteesta, mutta aivan helvetin kovasta yrittämisestä huolimatta en saanut sitä tehtyä. Mutta olen 185cm pitkä ja pidän melkein kaikesta ruoasta, paitsi keitetyistä vihanneksista (keitetyt porkkanat, yäk). Lempijuomani on maito, mutta harrastan mallastuotteita intohimoisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti