keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Tähän mennessäHäihimme on vielä yli vuosi aikaa ja tähän mennessä olemme jo alustavasti varmistaneet:

Hääpaikan (SubMarina)
Hääbändin tai pikemminkin häädueton, joka koostuu parista kaverin kaverista. Ovat ammattilaisia ja tekevät hääkeikkaa ilmeisesti hyvin paljon sillä sanoivat tammikuussa, että kesää 2013 on buukattu jo hyvin pitkälle. Ensimmäinen vaihtoehto oli muusikkoystäväni, joka tekee keikkaa naislaulajan kanssa, mutta tuli dilemma ja halusin mielummin kutsua hänet nauttimaan illasta sen sijaan, että olisin kutsunut kitaran kanssa.
Hääkuvaajan, joka pelaa samassa tiimissä lätkää ja alustavasti puhuimme hääkuvauksesta. En kuitenkaan ole vielä ihan halukas paljastelemaan ko. herraa ennen kuin mitään on kätelty varmasti kuntoon.
Kukkatytön, jonka rekrytoimme eilen, kun kuulimme erään tuttavamme siirtyvän ravintola-alalta tekemään täyspäiväisesti kukka-asetelmia ja jotain sen suuntaista. Jos asia olisi käsissäni, niin olisin varmaan tilannut kukkakaupasta hautajaiskimpun, koska ne ovat halvempia kuin hääkimput.
- Baarimestarin tekemään drinkkejä. Luovuimme booli-ideasta aika varhaisessa vaiheessa, koska ensinnäkin vieraat odottavat ammatti-ihmisten häistä jotain juomapuolen sinfoniaa ja toisekseen boolin hävikki voi olla melkoinen. Ajattelimme tehdä drinkkilistan yhdessä baarimestarimme kanssa ja työstää siitä ideaa.
Vieraslista.

Tässähän ollaan ihan hyvällä mallilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti